Kiszerelések:30 ml

30 ml – 1600 Ft

Tájékoztató:

Mielőtt elkezdené a propolisz étrend-kiegészítő cseppeket szedni olvassa el az alábbi tájékoztatót. A propolisz csepp alkalmazásával orvosi felügyelet nélkül enyhe, múló panaszokat kezelhet. Optimális hatás érdekében elengedhetetlen a készítmény körültekintő előírásszerű alkalmazása.

Az alkoholmentes propolisz csepp hatóanyaga:

Propilén-Glikolban oldott propolisz. 1g oldat tartalma: 12mg propolisz kivonat, 9mg polifenol (szárazanyagban kifejezve ) Segédanyag: Propilén-Glikol

Mire ajánlott a készítmény alkalmazása?

A propolisz csepp alkalmazása ajánlható: általános erősítésre, étvágy javítására, enyhe fertőzések miatt szájüregi és felső légúti megbetegedések (pl:torokgyulladás) megelőzése illetve enyhítésére, önállóan vagy gyógyszeres terápia kiegészítéseként, gyomor-, bél- és húgyivar rendszerben fellépő gyulladások mérséklésére.

Nem szabad a propolisz cseppet szedni:

A készítmény nem alkalmazható a propolisz vagy virágpor iránti túlérzékenység (allergia) esetén.

Mit kell tudni a szedés megkezdése előtt?

A készítmény alkoholt nem tartalmaz. Figyelembe kell venni, hogy az alkalmazásnál test súly kilogrammonként naponta 2 csepp az egynapi adag! Terhesség, szoptatás idején, gyermekkorban, máj-, cukor- és vesebetegség, valamint epilepszia esetén, amennyiben propolisz tartalmú készítményt nem használt, úgy az alkalmazást csökkentett adagban, vagy kis felületen kezdje el. Ha az első alkalmazás során allergiás tüneteket észlel ne szedje/ ne alkalmazza tovább a készítményt.

Szedhetik e gyerekek is a propolisz cseppet?

Az oldat alkoholt nem tartalmaz ezért mindenki szedheti, de be kell tartani a napi adagolást.

Szedhető e a készítmény más gyógyszerekkel?

Az egyidejűleg szedett antibiotikumok hatását fokozhatja.

Mit kell megfontolni a terhesség és a szoptatás ideje alatt?

A terhesség és a szoptatás ideje alatt alkalmazásra vonatkozó adatok hiánya miatt a készítmény alkalmazása fokozott figyelmet igényel.

A propolisz csepp alkalmazása:

Testsúly kilogrammonként 1 csepp készítményt mézbe, cukorra vagy kenyérre cseppentve.

Hányszor lehet a propolisz cseppet bevenni?

Naponta 2-3-szor lehet a készítményt szedni, de a napi adagot nem lehet túllépni.

Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény?

Az alkalmazása során a túlérzékeny (allergiás) személyeknek allergiás reakció, a bőrön pirosodás, ödéma-duzzanat-szájnyálkahártya vörösödés léphet fel. Ha az első alkalmazás során allergiás tüneteket észlel hagyja abba a tinktúra szedését.

Mennyi ideig alkalmazható a készítmény?

A propolisz csepp megelőzésre (kúraszerűen) 2 hétig alkalmazható. Enyhe fertőzések és gyulladások kezelésére (önállóan) 4-5 napig alkalmazható.

Hogyan kell tárolni a készítményt?

Szobahőmérsékleten tárolható.