Az oldalon szereplő árak kizárólag személyes átvétel esetén érvényesek!

Fontos tudnivaló!

A méz fajtájától függően idővel megsűrűsödik, kristályosodik. Ez függ a méz szőlőcukor és gyümölcscukor arányától. Magas gyümölcscukor-tartalom esetén a méz sokáig folyékony marad, viszont ha szőlőcukor aránya magasabb, a méz gyorsan sűrűsödik, illetve kristályosodik, mely azonban nem befolyásolja belső értékét. A kristályos mézet folyékonnyá tehetjük, ha maximum 40 fokig melegítjük, melynél magasabb hőmérséklet károsíthatja a méz minőségét.   

Találatok: 1 - 8 / 8

Fajta mézek

Vegyesvirág méz

Nem fajtaméz. Többféle virágról...

Termék részletes adatai

Selyemkóró méz

Különleges íze miatt, igen közkedvelt...

Termék részletes adatai

Repce méz

Hamar kristályosodó, kristályosan fehér...

Termék részletes adatai

Hársméz

Íze kesernyés, fűszerezett. Színe a...

Termék részletes adatai

Gesztenye méz

Karakteres, kesernyés ízű méz. Nagyon...

Termék részletes adatai

Fenyő méz

Sok foszfort és mangánt tartalmaz....

Termék részletes adatai

Facélia méz

Akáchoz hasonlatos. Színe világosabb,...

Termék részletes adatai

Akácméz

Harmonikus lágy ízű és kevésbé savas,...

Termék részletes adatai