Fontos tudnivaló!

A méz fajtájától függően idővel megsűrűsödik, kristályosodik. Ez függ a méz szőlőcukor és gyümölcscukor arányától. Magas gyümölcscukor-tartalom esetén a méz sokáig folyékony marad, viszont ha szőlőcukor aránya magasabb, a méz gyorsan sűrűsödik, illetve kristályosodik, mely azonban nem befolyásolja belső értékét. A kristályos mézet folyékonnyá tehetjük, ha maximum 40 fokig melegítjük, melynél magasabb hőmérséklet károsíthatja a méz minőségét.

Akácméz

Harmonikus lágy ízű és kevésbé savas, akácvirág illatú. Színe a származási helytől ...
Bővebben

Erdei méz

Kiszerelések:1000 g500 g250 g ...
Bővebben

Gesztenye méz

Karakteres, kesernyés ízű méz. Nagyon jó ér, vér tisztító hatása miatt sokan ...
Bővebben

Hársméz

Íze kesernyés, fűszerezett. Színe a gyűjtés idejétől függ (világostól a sötét sárgáig) ...
Bővebben

Mézharmat méz

Kiszerelések:1000 g500 g250 g ...
Bővebben

Olajretek méz

Kiszerelések:1000 g500 g250 g ...
Bővebben

Repce méz

Hamar kristályosodó, kristályosan fehér színű. Savlekötő hatása miatt népszerű méz. Kiszerelések:1000 g500 ...
Bővebben

Selyemkóró méz

Különleges íze miatt, igen közkedvelt fajtaméz. Virágának nincs virágpora, ezért a mézének ...
Bővebben

Vegyesvirág méz

Nem fajtaméz. Többféle virágról gyűjtött nektárból és virágporból tevődik össze. Emiatt színe ...
Bővebben