Mi és a mézünk

A B-Hand 2000 Bt. 2004. évben nyitotta meg Debrecenben az első mézeket, méhészeti eszközöket és egyéb mézzel kapcsolatos termékek széles választékát forgalmazó üzletét a MÉZKUCKÓ-t. Mézeink garantált minőségét Szász Károly országosan elismert méhész gondos munkája szavatolja. Saját csomagolású mézeinket a termeléstől a csomagoláson át az értékesítésig cégünk folyamatosan ellenőrzi, ezáltal csak kiváló minőségű méz juthat el a vásárlókhoz. Termékeink saját, egyedi tervezésű címkékkel kerülnek kiszerelésre, melyekért cégünk feltétlen garanciát vállal.

Legfőbb célunk, hogy a fogyasztók fedezzék fel újra a hazai méz rendkívüli értékeit, s üzletünkkel a MÉZKUCKÓ-val hidat szeretnénk építeni a magyar méztermelők és a fogyasztók között.

Szász Mária
Követők:
6k
Bejegyzések:
856
Lájkok:
942k
Ne maradj le a legfrissebb híreinkről, ajánlatainkról. A facebookon beleshetsz a mézkuckó varázskonyhájába is, de sokérdekességet megtudhatsz mézeinkről, egyébb termékeinkről is, de hasznos tanácsokat is adunk, hogyan tudod felhasználni a mézet, hogy finomabb legyen a világ, te és a családod pedig egészségesebb.
KÖVESS MINKET