Méz vásárlás online felületünkönA Mézkuckó mögött egy több generációs családi vállalkozás áll, a B-Hand 2000 Bt. Üzletünk Debrecenben már többmint 10 éve várja a vásárlókat, akik sosem csalódnak, ha méz vásárlásról van szó. Nem csak terméket árulunk, hanem tanácsokat is adunk, odafigyelünk az emberekre. Hogy kicsit színesebbé tegyük a kínálatunkat, jó minőségű, bio, vagy kistermelői, helyi vagy hazai termékekkel egészítettük ki a kínálatunkat, hogy a hozzánk betérők minél több jóhoz hozzájuthassanak. Webáruházunkban ezt a hagyományt szeretnénk folytatni.

A méz vásárlás online menete

Webáruházunkban lévő minden termék raktárunkban van, a mézes termékeket nagyrészt mi állítjuk elő. Ez alől csak a Több mint méz termékek a kivételek. A kategóriákban lévő termékeket a kosárba  helyezés után még áttekinthetjük a teljes kosarat. Itt van még lehetőségünk változtatni a mennyiségeken, törölhetünk is a kosárból termékeket. 

A weboldalon feltüntetett összegek bruttó vételárak. 

Házhozszállítás

A leadott rendeléseket jelenleg kétféle módon kérhetjük kiszállítani Magyarország területén. A Magyar Posta segítségével, vagy a Foxpost automatákba.


Magyar Posta - A futár házhoz jön, ha elsőre nem sikerül az átvétel, újra próbálkozik. Ezután a postán még legalább 5 napig átvehető a csomag. A futárnál utánvétes fizetés lehetséges.


Foxpost - Az ország területén számos automata közül választhatunk, ezt a kiszállítás módjának megadása után választhatjuk ki egy listából települések szerint, vagy akár egy térkép segítségével. Az automaták használata egyszerű, és lehet utánvéttel is fizetni, de csak bankkártyával!

Debreceni ingyenes kiszállítás

Debrecen területén belül, 5000 Ft feletti rendelésesetén ingyen kiszállítjuk a megrendelt termékeket, heti egyszeri alkalommal, szombat 9 és 13 óra között. Amennyiben a rendelés értéke meghaladja az 5000 forintot, és 4000 illetve 4300 közötti (tehát debreceni) irányítószámot adsz  meg, ez a lehetőség automatikusan megjelenik a házhozszállítási lehetőségek között.

Fizetés

A megrendelt csomagot előre, banki átutalással lehet rendezni, vagy utánvéttel a fent leírt módokon. Hamarosan bankkártyás fizetés is elérhető lesz az oldalon. Az utánvétes fizetésnek nincs plusz költsége. A méz vásárlás online költségeit csak a házhozszállítás terheli.

Számlázás

Minden vásárláshoz mellékeljük a számláját. A kiszállítási cím megadásakor kérhetjük a számlát arra a névre és címre, de megadhatunk ettől független nevet és címet, akár cégnevet is. A számlán magyar forint és bruttó összegek szerepelnek.
Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a webáruházunkban a méz vásárlás online biztonságos, felhasználóbarát élmény legyen.