Ajándékba szánod?

Van néhány ajándékötletünk, hogy meglephesd szeretteidet. A minőségi temékeink amúgy is megérdemlik a szép díszcsomagolást.
hello world!

Fadoboz, igazi érték

Igazi fa ajándékdoboz, finom tapintású natúr, kezeletlen felülettel. Szélei nem szúrnak, nem vágnak, nem harapnak. Különleges kialakítása miatt teteje enyhén íves, a fülek jól zárnak. Ajándékozás után is érdemes megtartani fűszertartónak, vagy akár konyhai mindenesnek. 

A bátrabbak tovább is gondolhatják a dobozt. Mivel nincs lelakkozva, akár egyszerű temperafestékkel, vagy vízfestékkel is egyedi dobozzá varázsolhatjuk. A kisebbek fel is matricázhatják, de aki jártasabb a házi dekorálásban, bátran dekupázsolhatja is  a felületét. 

Tartós és megbízható doboz, a hosszabb utaztatás meg se kottyan neki. Több méretben kapható.
ajándékötlet fadobozfadoboz 4 üveg méznek

A népszerű ajándékötlet: kartondobozos díszcsomagolás

Könnyen összehajtható, könnyen kezelhető és megfizethető ajándékdoboz erős kartonpapírból. Natúr színe jól passzol a kistermelői, minőségi méz hangulatához, a méhsejtes nyomat úgyszintén hangulatos. A zárófülek jól működnek, az ablakos megoldásnak hála pedig az ajándékozás sem zsákbamacska. Egy közismert mézet és egy különlegességet összekombinálva kitűnő ajándékötlet.

 A karton jól védi az üvegeket a rázkódástól, de a  kiálló fülek sérülékenyek!

kartondoboz ajándékötletkartondoboz 3 üveg méznekértékes ajándékozás dobozzaldíszcsomagolás ajándékbaméz csomagolás

A kreatív ajándékötlet: piramis doboz

Ha nem szeretnél megelégedni a középszerű megoldásokkal, és még hiányzik egy kreatív ajándékötlet karácsonyra? A piramis alakú doboz mindenkit meglep, újszerű, igazán kreatív és egyedi megjelenésű. Kinyitva a kis dobozkát pedig egy vagy két kisebb üveg mézet rejthet, de ízlés szerint még más apróság is belerejthető.

A vastag papír elég tartós, de mégsem olyan drága ahhoz, hogy akár munkahelyi, iskolai ajándék is válhasson a piramis dobozból. Már alakjával magával ragadja a képzeletünket, és mindenkinek az lesz az első gondolata, valami igazán különleges kapott, nem pedig a megszokott, unalmas, kötelező ajándékot karácsonykor. Nem véletelnül nagyon népszerű ez a doboz a cégek körében. Nem csak saját munkatársaikat lephetik meg ezzel a cégvezetők, de év vége felé szokás megajándékozni a partner cégek képviselőit is. Egyszerű, de mégis emlékezetes ajándék.

tovább

Állítsd össze a saját csomagodat

A legpraktikusabb, legnagyobb, legértékesebb. Ez az ajándékötletünk viszi a prímet, ez nem kétséges. A legfinomabb mézeinkből (és néhány fajta lekvárból) lehet összeválogatni egy doboznyit. Ízesített mézek? Különleges mézek? Gyógyhatású termékek? Bármi a dobozba kerülhet, így a végén tökéletes ajándékot kapunk, bárkinek is szánjuk.

A fa doboz önmagában is értékes, kellemes tapintású, jól záródó, finoman megmunkált darab. Jó kézbevenni, végigsimítva érződik a fa testessége. Nem vékony falú, nem hajlik, nem kell attól tartani, hogy behorpad, ha kettőt egymásra helyezünk. Míves felirata a tetején választható (mellékelt kép alapján). A kidomborodó felirat örök emlék, a doboz pedig még praktikus is, hiszen a mézek helyére bári kerülhet. Ideális, zárható tárolódoboz, amely íróasztalon, konyhában, könyvespolcon is megállja a helyét.

tovább