Ajándékot keresel?

Van néhány remek ajándékötletünk, hogy meglephesd szeretteidet bármilyen alkalommal. A minőségi termékeink amúgy is megérdemlik a szép díszcsomagolást.
hello world!

Klasszikus díszcsomagolás

Egy kis odafigyeléssel bármelyik mézünkből egy picivel kedvesebb ajándék varázsolhat. A textil fedőborítás nemcsak színe miatt szép, de tapintása is otthonos hangulatot áraszt. Az átkötéshez használt rafia természetes anyag, tökéletesen illik mind az ajándék, mind a mézünk hangulatához. Néha ennyi is elég, hogy megmutassuk, törődünk a másikkal. 

Minden fajtamézünk és ízesített mézünkhöz kérhető a textil fedőborítás.
(200 Ft)

ajandekötlet munkatársaknak

Ajándék matrica a kis üvegekhez

Az 50g és a 140g-os üvegeinkhez ajándékba adjuk a kedves üzenetet. A kis matricával meglepheted családtagjaidat, munkatársaidat, vagy bárki mást, akinek hálás vagy valamiért. Aprócska figyelmesség, és a legkisebb ajándékötlet is személyessé válik. Több mint tíz üzenetből választhatsz kedvedre. Van amelyik speciálisan egy alkalomra szólnak, de sok egymondatos mögött csak te tudod mi az igazi történet. És persze az, aki kapja a mézet. 


Az ajándék matrica ingyen jár a mézhez!

A népszerű ajándékötlet: kartondobozos díszcsomagolás

Könnyen összehajtható, könnyen kezelhető és megfizethető ajándékdoboz erős kartonpapírból. Natúr színe jól passzol a kistermelői, minőségi méz hangulatához, a méhsejtes nyomat úgyszintén hangulatos. A zárófülek jól működnek, az ablakos megoldásnak hála pedig az ajándékozás sem zsákbamacska. Egy közismert mézet és egy különlegességet összekombinálva kitűnő ajándékötlet.

 A karton jól védi az üvegeket a rázkódástól, de a  kiálló fülek sérülékenyek!

kartondoboz ajándékötletkartondoboz 3 üveg méznekértékes ajándékozás dobozzaldíszcsomagolás ajándékbaméz csomagolás

A kreatív ajándékötlet: piramis doboz

Ha nem szeretnél megelégedni a középszerű megoldásokkal, és még hiányzik egy kreatív ajándékötlet karácsonyra? A piramis alakú doboz mindenkit meglep, újszerű, igazán kreatív és egyedi megjelenésű. Kinyitva a kis dobozkát pedig egy vagy két kisebb üveg mézet rejthet, de ízlés szerint még más apróság is belerejthető.

A vastag papír elég tartós, de mégsem olyan drága ahhoz, hogy akár munkahelyi, iskolai ajándék is válhasson a piramis dobozból. Már alakjával magával ragadja a képzeletünket, és mindenkinek az lesz az első gondolata, valami igazán különleges kapott, nem pedig a megszokott, unalmas, kötelező ajándékot karácsonykor. Nem véletelnül nagyon népszerű ez a doboz a cégek körében. Nem csak saját munkatársaikat lephetik meg ezzel a cégvezetők, de év vége felé szokás megajándékozni a partner cégek képviselőit is. Egyszerű, de mégis emlékezetes ajándék.

tovább

Állítsd össze a saját csomagodat

A legpraktikusabb, legnagyobb, legértékesebb. Ez az ajándékötletünk viszi a prímet, ez nem kétséges. A legfinomabb mézeinkből (és néhány fajta lekvárból) lehet összeválogatni egy doboznyit. Ízesített mézek? Különleges mézek? Gyógyhatású termékek? Bármi a dobozba kerülhet, így a végén tökéletes ajándékot kapunk, bárkinek is szánjuk.

A fa doboz önmagában is értékes, kellemes tapintású, jól záródó, finoman megmunkált darab. Jó kézbevenni, végigsimítva érződik a fa testessége. Nem vékony falú, nem hajlik, nem kell attól tartani, hogy behorpad, ha kettőt egymásra helyezünk. Míves felirata a tetején választható (mellékelt kép alapján). A kidomborodó felirat örök emlék, a doboz pedig még praktikus is, hiszen a mézek helyére bári kerülhet. Ideális, zárható tárolódoboz, amely íróasztalon, konyhában, könyvespolcon is megállja a helyét.

tovább