Különleges, ízesített mézek

Minden, amit itt látsz, saját kezűleg készül. Az alapanyagul szolgáló méz mindig saját termés, amihez a legjobb alapanyagokat keverjük hozzá. Egy ízkompozíciót évekig tökéletesítünk, a legszigorúbb kritikusaink pedig mindig a családunk és a barátaink. Nem mondom, szívesen vesznek részt a termékfejlesztésben.
Csokis mámor ízesített méz

Csokis mámor

Méz és csokoládé mézünk óda a két időtlen csoda harmonikus együttműködéséhez. Ez egy tégely, tele édességgel, szeretettel és a gyönyörű pillanatok ígéretével. A méz varázsa és a csokoládé csábítása az ízek szimfóniájában egyesül, amely a kényeztetésről és az örömről szól.

tovább
Mézédes karácsony ízesített méz

Mézédes karácsony

a fahéjjal ízesített mézünk két természetes csoda házassága, amely feldobja kulináris kalandjait, és olyan ízkavalkádot biztosít, amely felülmúlhatatlan. A méz édességétől a fahéj melegségéig, ez a termék a természet legjavának bizonyítéka.

tovább
Kökényes kalamajka ízesített méz

Kökényes kalamajka

Saját készítésű ízesített kökényes mézünkbe a növény gyümölcsének jellegzetes aromáját bújtattuk.

tovább
Erdei gyümölcsözön ízesített méz

Erdei gyümölcsözön

Az erdei gyümölcsös mézünkben nem egy, hanem mindjárt öt nagyon finom gyümölcs íze jelenik meg, mindez a legfinomabb akácmézünkkel háziasítva.

tovább
Áfonyás ámulat ízesített méz

Áfonyás ámulat

tovább
Homoktövises erő ízesített méz

Homoktövises erő

A Homoktövises mézünk egyszerre finom és egészséges. a homoktövist ma már talán be sem kell mutatni, beltartalma miatt felsorolni is nehéz, mennyi mindenben segítheti szervezetünket. A mézünkkel házasítva pedig még finom is.

tovább
Csipkebogyós csoda ízesített méz

Csipkebogyós csoda

A csipkebogyós mézünk nem csak finom, de kifejezetten egészséges is. A csipkebogyót ugyan sokan ismerik, fogyasztják is teaként, de kissé fanyar íze a mézzel párosítva is igazán elképesztő.

tovább
Gyömbéres gyönyör ízesített méz

Gyömbéres gyönyör

Gyömbéres mézünkbe reszeljük az intenzív ízű és illatú gyömbért, így aki szereti annak tökéletes választás az ízesített mézünk.

tovább
Kávés energia ízesített méz

Kávés energia

Kávés mézünket a kávé rajongóinak ajánljuk. 95,2% mézet tartalmaz, de a, 4,8% kávé paszta az, ami a különleges ízét adja.

tovább
Csokis mámor – 10% belga csokoládéval ízesített méz

Csokis mámor – 10% belga csokoládéval

Különleges, finom, egészséges, mézes, csokis, igazi élmény egyben! A csokis méz az igazi édesség!

tovább
Levendulás nyugalomban ízesített méz

Levendulás nyugalomban

A levendula íze és illata különleges élményt, megnyugvást hoz a fogyasztójának. Ezt a harmóniát zártuk be a levendulás mézünk minden egyes üvegébe.

tovább
Mentás frissesség ízesített méz

Mentás frissesség

Üdítő, friss, finom… és még sorolhatnám a mentás mézünk jó tulajdonságait. Inkább meg kell kóstolni.

tovább
Epres élmény ízesített méz

Epres élmény

Az Epres élményt kifejezetten a gyümölcsök kedvelőinek ajánljuk. Az epres méz íze nagyon jól harmonizál sok édességgel, étellel, itallal.

tovább
Citromos felüdülés ízesített méz

Citromos felüdülés

Az édes és a savanyú, ha teáról van szó, ízesítésben örök barátságban vannak. A citromos mézünk azonban ennél sokkal többre is képes.

tovább
Bodzás álom ízesített méz

Bodzás álom

Mézünkbe a bodza virágát áztatjuk, így igazán izgalmas íz harmóniát kapunk. Ráadásként a méz és bodza jótékony hatása ötvöződik.

tovább