Karácsonyi ajándékötletek

A méznek mindenki örül. Ezért vagyok biztos abban, hogy idén a karácsonyt nem kell az ajándékok után rohangálva várnod. 
Négy kis üveg ínyencség: Akác, Csokis mámor, Citromos felüdülés, Mézédes karácsony.
Két nagy üveg méz: Akác, és fahéjas Mézédes karácsony.  Finom, egészséges, és látványos ajándék bárkinek. 
Akácméz karácsonyi csomagolásban, mellette hű társai, a fahéjas Mézédes karácsony, és a Csokis mámor.
TRAVEL & WINES

Ablakos dobozok

Az ablakos dobozaink kisebb méretűek, szépen kibélelve igazán hangulatos ajándékok lehetnek. A kisebb üveg mézeken túl gyertyákkal is készültünk. A méhviasz kellemes illata pompásan illik az ünnepi hangulathoz. 
10/27/2018

Ízesített mézek négyese

Négy nagyon népszerű ízesített mézet válogattunk össze ebbe az ablakos dobozba. Mind a négy íz jellegzetes és nagyon finom, tökéletes kóstoló azok számára, akik eddig nem találkoztak még ilyen csodákkal, pedig nagyon kellett volna már. A méhviasz gyertya finom illata tökéletes hátteret ad a kóstolgatásnak.
ÉRDEKEL
11/06/2018

Ünnepi angyalka

A gyömbéres gyönyör és az Erdei gyümölcsözön két egészen külön világ. A gyömbér erejét a méz alig tudja visszafogni, kirobbanó párosítás. Az ötféle erdei gyümölcs viszont közösen is képesek harmóniát alkotni a finom akácmézzel. Az angyalka formájú méhviasz gyertya az ünnepi asztal dísze lehet. 
ÉRDEKEL
12/14/2018

Telecukros mézeskalács

A mézeskalácsot nem csak a gyerekek szeretik. Ilyenkor mindenki szívesen találkozik egy puha mézeskaláccsal. AHa pedig karácsony,n cukormázas a sütemény! A levendulás méz igazi különlegesség, nagyszerű ajándék. Illata, íze is jellegzetes, emlékezetessé teszi az ajándékot.
ÉRDEKEL
12/14/2018

Fából készült karácsonyfadísz

A mézet hamar megesszük, de a fából készült karácsonyfa dysz örök emlék lehet, és évről évre emlékeztet minket kitől kaptuk. Szép gesztus ez azoknak a szeretteinknek, akikkel sokáig szeretnénk együtt lenni. 
ÉRDEKEL

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Fadoboz, tele minden jóval

A valódi fa tapintását nem lehet pótolni. Ez az ajándék az ünnepek után sem kerül a kukába, az biztos. A fa doboz utólag is bármire felhasználható, így ez az ajándék nem csak szép, de hasznos is. 
ÉRDEKEL

Karácsonyi mézeskalács figurák!

Nem kell december 24.-ig várni azét, hogy a karácsony minden örömét kiélvezhessük. Mézeskalács figurákat már egész decemberben nassolgathatunk. A kedves figurák gyereknek, szülőnek egyaránt kedvesek, de a mívesebben dekorált elemek önmagukban is szépek. És persze finomak is.

Igazi fa karácsonyfa díszek

Nem műanyag, nem tömegcikk. A fa finom tapintása pótolhatatlan, igazi ünnepi hangulatot teremt. A több rétegből összeállított díszek nem laposak, térben is izgalmas alakjuk van. 
Mind a négy forma három színben kapható. 

Kézzel készült méhviasz gyertyák

A méhviasz gyertyák illatát nem lehet szavakkal elmagyarázni, aki ismeri az biztosan imádja, és tudja iről van szó. A gyertyákat mi magunk készítjük el saját méhviaszból.
BORDÓNATÚRZÖLDPIROSKÉK

Ajándék ötletekből sosem elég

további ötletek