800 Ft
Önmagában is finom és népszerű, de a lekváros mézes puszedli igazán felülmúlhatatlan. Éds, mézes, laktat, megmosolyogtat.
A szilvalekvár csodákra képes, nem csak az édes, de a sült. sós ételeinket is magasabb szintre emeli. Nincs ez másként a lekváros mézes puszedlivel sem, amely ugyan lekvár nélkül is nagyon finom, de így valami igazán új dolog született. Az omlós, adalékanyagoktólmentes puha tésztát átjárja a méz íze. reggelire is kiváló, tápláló étel, de napközben, nassolnivalónak is gondolhatunk rá.
A 100 éves családi receptből dolgozó Radics László, népi iparművész termékeiben mellőzi a káros, mesterséges adalékanyagokat. Puszedlijeivel nem csak hagyyományos eljárással készült, kézműves finomságokat kínál, de formás, dekorált, mázas mézeskalácsaival a népi hagyományainkat is életben tartja.
Kóstolja meg a többi mézes puszedlit is: vaníliás, hagyományos.